Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tisztelt jelenlegi és jövőbeni megrendelőm!

szakmai-protokoll-6.jpgElőször is köszönöm, hogy időt szánt az itt megjelentetett információkra. Köszönöm azt is, ha már megrendelte az általam készített anyagot, hiszen ezzel azt bizonyítja, hogy  mennyire fontos az Ön számára, hogy a lehető legkiválóbban ellássa szakmánk feladatait. 

Arra kérem mondja el őszinte véleményét az általam készített szakmai dokumentációról. No nem azért, hogy önmagam számára dicséretet kapjak, hanem azért, hogy még tökéletesebb formában tudjak megjelenni olvasóim, hallgatóim számára. S ha még eddig nem rendelte meg, akkor talán itt az idő.... 

szakmai-protokoll-level.jpg

 

Amennyiben szeretné megrendelni és
szeretné a rendkívüli egyedi ajánlatomat kérni, kérem kattintson ide!
 

 

Kérem itt írja meg véleményét! Köszönöm!
Üdvözlettel: Gellén Imre

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Hajdúdorog

Petrován Pál, 2016.10.09 13:51

Kedves Imre! Kedves Tanár Úr!

Mint amiképpen már korábban is írtam, nem csak barátként tekintünk rád, de te nekünk mindig "A tanár úr" maradsz. S hogy miért? Mert te vagy az, akinek az óráin csillognak a tanulók szemei, és figyelnek, és tanulnak, és megszeretik a szakma sokszor kemény oldalát is.
Tehát először is szeretném megköszönni mindazt az önzetlen segítséget, amit évek óta kapok, kapunk tőled. Nem csak tanárként, de azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy barátként is. Kevés olyan ember van, aki őszintén szívén viseli a kollégák és egyben az ellátottak sorsát is. Többek között ezért volt számomra nagy öröm, amikor megláttam az általad összeállított anyagot. Egyszerűen csak ámulok, mert KIVÁLÓ!!!
Ez egy olyan anyag, ami lényegesen megkönnyíti a szociális területen a kifogástalan munkavégzést. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint a törvényeket. Ha nincsenek törvények, akkor nem lehet élni, hiszen nincs mi szerint éljünk. Ugyan ez igaz erre is. Olyan mint egy "törvénygyűjtemény" mint egy egyszerű de precíz "feladat meghatározás". Na ez az, amiért személy szerint én olyan nagy jelentőséget tulajdonítok az általad készített protokollnak.
És még egy magán vélemény. Én úgy gondolom, hogy egy olyan szakember készítette a protokollt, aki saját maga is éveken keresztül sikeresen vezetett szociális intézményt (DERMÁK), és szívén viseli a szociális terület dolgozók és ellátottak sorsát. Éppen ezért nem egy újabb "politikai melléfogás" készült mint már nagyon sokszor, hanem egy szakmailag magas szintű, de még is a szociális területen tevékenykedő ember számára is könnyen érthető és értelmezhet, nem utolsó sorban betartható és követhető protokollokról beszélünk.
Én biztos vagyok benne, hogy általánosságban is bevezetésre kerül minden szociális ágazatot érintő intézményben és szolgáltatóknál. Már csak azért is, hogy legyen mindenki számára egy szakmai színvonalat jelentősen emelő, követhető kézikönyv!
Ehhez kívánok további sok sikert és várjuk az újabb segédanyagokat!

Üdvözlettel:
Petrován Pál
a (sajnos már nem működő) Segítő Szív Szociális Szolgálat vezetője, fentartója